Peters blogg om träning och friluftsliv

Peters blogg om träning och friluftsliv

tisdag 6 augusti 2013

Uppladdning inför Cykelvasan anno 2013

Efter att ha tränat dåligt i juli och dessutom drabbas av influensa i slutet månaden, så kändes det tungt att komma igen o börja träna inför Cykelvasan som går av stapeln om knappt två veckor. Knapapst något idealiskt upplägg. Att jag dessutom vill komma in på en tid under 3 timmar o 30 minuter i mål så krävs det ju att träning o kroppen funkar. Men än finns det hopp. Har kört igång träningen nu och hoppas att på två veckor kunna genomföa bra träning och åstadkomma tillräckligt bra form. Vi får se hur det går?

Igår höll jag i stafettpinnen kring gemensam MTB träning inför Cylkevasan. Åtta hugade pågar dök upp, Christer L, Bjarne, Andreas, Göran mfl. Totalt var vi åtta man som körde runt på mestadels stig i trakterna kring Vidablick o Munkaskog i dryga två timmar. En riktig höjdarrunda på många sätt, trevlig cykling, trevligt sällskap och piggare ben än väntat. Hoppas trenden håller i sig så finns det nog hopp om att kunna genomföra Cykelvasan för min del med hedern i behåll.

1 kommentar:

  1. Det är verkligen trist när träningen blir lidande. Jag har själv helt säckat ihop under sommaren - det har faktiskt varit riktigt stressigt och ingen semester ännu.

    Gick från 10 besök på SATS i månaden till 1 ynka besök. Och jag borde öka upp energin i kroppen lite, ska ut och vandra i fem dagar fram över.

    Det går snabbt - krafterna försvinner om man inte tränar regelbundet. Hoppas att du lyckas träna tillräckligt för att nå dina mål. Se bara till att inte vara för ivrig så att skador uppstår.

    SvaraRadera